مجموعه سوالات آزمون آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای با تضمین قبولی

دسته بندي : عمومی و استخدامی » فنی و حرفه ای
سوالات آزمون آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای
تعداد سوالات: 645
نوع سوالات: تستی
فرمت فایل: PDF
عنوان حرفه: آشپز درجه 1
کلیه سوالات دارای پاسخنامه هستند.
سوالات طبقه بندی شده و فصل به فصل
تضمین قبولی در آزمون آشپز درجه یک فنی و حرفه ای
فهرست مطالب:
فصل اول: کلیات
فصل دوم: توانایی تهیه سالاد و اردور
فصل سوم: توانایی تهیه ترشی، شور و مربا
فصل چهارم: توانایی تهیه انواع پلو و ته چین
فصل پنجم: توانایی تهیه انواع غذاهای گوشتی
فصل ششم: توانایی تهیه غذاهای خمیری
فصل هفتم: توانایی تهیه غذاهای سنتی (دلمه، کوفته و شامی)
فصل هشتم: توانایی تهیه چند نوع دسر

محتوای بسته (پس از خرید چه فایل هایی دریافت خواهید کرد):

4 فایل pdf حاوی نمونه سوالات آزمون آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای (645 تست با جواب)
برخی از سوالات:

 در تهیه سوفله، آرد را چگونه با مواد مخلوط می کنیم؟

1) آرد را با مواد مخلوط کرده

2) آرد را با تخممرغ و کره با همزن زده

3) کره را ذوب کرده بعد آرد را تفت داده شیر و وانیل را اضافه کرده

4) آرد را با پودر قند و شیر مخلوط کرده

علت خوابیدن پف سوفله وانیلی چیست؟

1) خوب فرم ندادن سفیده تخم مرغ

2) باز کردن زود هنگام در فر هنگام پخت

3) گرم بودن مواد به هنگام اضافه کردن سفیده تخم مرغ

4) تمام موارد درست است.

علت چسبندگی رویه کیک مربوط به کدام می باشد؟

1) زیاد زدن سفیده تخم مرغ

2) الک نکردن آرد

3) کم بودن حرارت فر، عدم پخت کافی

4) تمام موارد درست است

علت پف نکردن کیک اسفنجی چیست؟

1) سرد بودن فر

2) مخلوط کردن سفیده با قاشق سنگین و به صورت دورانی

3) باز کردن زودتر از موقع در فر زمان پخت کیک

4) همه موارد درست می باشد.

در استفاده از ورق ژلاتین به چه روشی عمل می کنیم؟

1) ورق ژلاتینی را داخل آب سرد خیس کرده و پس از نرم شدن داخل آبجوش حل می کنیم.

2) ورق ژلاتین را داخل آب جوش انداخته تا حل شود.

3) ورق ژلاتین را خرد میکنیم و داخل دسر می ریزیم.

4) ورق ژلاتینی را با شیر داغ می جوشانیم.

مواد شامی پوک را چگونه آماده می کنیم؟

1) گوشت را داخل کمی روغن و پیاز تفت می دهیم.

2) سیب زمینی را پخته له میکنیم و لپه را پخته چرخ می کنیم.

3) تمام مواد را با تخم مرغ و نمک و فلفل و آرد نخودچی مخلوط می کنیم.

4) تمام موارد صحیح است.

بعد از درست کردن کیک بستنی آنرا کجا نگهداری می کنیم؟

1) در دمای معمولی نگهداری می کنیم.

2) در بخچال طبقه بالا نگهداری می کنیم.

3) در فریزر نگهداری می کنیم.

4) در یخچال طبقه پایین نگهداری می کنیم.

 در تهیه سوفله تخم مرغ را چگونه با مواد مخلوط میکنیم؟

1) تخم مرغ را کامل با مواد مخلوط کرده

2) سفیده و زرده را جدا کرده و هر کدام را جداگانه با همزن برقی میزنیم.

3) سفیده را زده با مواد مخلوط کرده

4) زرده را زده با مواد مخلوط کرده

 گوشت را چگونه به شامی اضافه می کنیم؟

1) کمی داخل پیاز و روغن تفت می دهیم بعد به مواد اضافه می کنیم.

2) بخارپز می کنیم بعد به مواد اضافه می کنیم.

3) به حالت بنماری پخته به مواد اضافه می کنیم.

4) به صورت تکه ای به مواد اضافی می کنیم.

دسرها را با چه موادی تزئین می کنیم؟

1) ترافل ها و خامه فرم گرفته

2) میوه های فصل و کمپوت ها

3) خلال پسته و خلال بادام

4) تمام موارد صحیح است.
دسته بندی: عمومی و استخدامی » فنی و حرفه ای

تعداد مشاهده: 738 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 120

حجم فایل:5,483 کیلوبایت

 قیمت: 24,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: